alat barbeku gril terbaik | semaknya

Hey Kyle – GMG, Traeger, dan RecTec semua membuat perokok yang baik. Model yang anda daftar di sini adalah yang saya cadangkan paling. Sekiranya saya perlu meletakkan mereka, saya akan pergi dengan GMG atau Traeger berdasarkan penjagaan pelanggan
Zaman Dulu, Mungkin diperlukan waktu Yang tak Sebentar Untuk Bisa Menghasilkan pakan kan Yang Yak pek. Mun DENGAN MENGGUNAKAN Mesin cetak ejaan, ejaan kan Yang dibutuhkan Akan Bisa diproses secepat Mungkin. Itu sebabnya Mesin cetak mengeja Begitu dibutuhkan Saleh Apa pun Yang Ingin berbisnis pakan KAN. DENGAN MESIN apa, salah ejaan kan kan Memiliki Untuk Yang seragam dan Ready dipasarkan.
Grills juga sangat mudah dibersihkan. Ini sebahagian besarnya disebabkan kecekapan membakar. Oleh kerana pelet digunakan untuk menghasilkan luka bakar, anda dapat membakar lebih banyak daripada yang anda lakukan dengan arang atau balak. Kerana pembakaran sangat berkesan ada banyak sisa untuk anda bimbang.
Tempat ini tidak lagi tersedia. Ia tidak wujud selama hampir 2 tahun. Malah bangunan itu telah hancur. Malah ketika berada di sana, ia sangat mengerikan. Saya berada di sana suatu hari dan salad kentang kelihatan seperti muntah anjing coklat. Foolishly Saya fikir saya cuba barbeku. Ia kering dan rasanya. Rasa seperti beberapa …
perintah pukal mereka untuk traeger sekarang.
Halo .. Anda mencadangkan beberapa minggu yang lalu untuk pergi dengan panggangan GMG dan itulah yang saya jalankan. Saya hanya sedikit koyak antara DB dan JB. Mereka hanya $ 150 tetapi saya tidak pasti jika yang lebih besar bernilai wang apabila saya boleh membelanjakannya pada penutup dan beberapa pelet. Adakah anda fikir yang lebih besar bernilai untuk perokok halaman belakang dengan pihak yang kadang-kadang? Saya tahu orang kata lebih baik adalah lebih baik tetapi saya pergi lebih besar dengan perokok barel sebelum saya dan lebih sukar untuk menyimpan suhu yang lebih besar dengan saiz yang lebih besar. Saya tidak akan diberi peluang. Terima kasih atas apa-apa input!
Hai – suami saya dan saya benar-benar berminat dengan perokok pelet. Kami menemui ketika kami berada di tempat yang adil dan cuba mencari maklumat lebih lanjut mengenai jenama Traeger kerana harganya lebih murah berbanding semua yang anda sebutkan. Anda mula bercakap mengenai Traeger tetapi tidak memberi sebarang maklum balas mengenainya? Bantuan sedikit sila 🙂 Terima kasih!
Hei Oscar, berdasarkan apa yang saya pikirkan dan perbincangan saya dengan teman saya Shane Draper dari BBQ Draper, Anda mungkin perlu menjalankan 14 jam untuk tukang masak brisket – memandangkan konveksi semulajadi grill pelet anda. Anda mungkin akan pergi kira-kira 1 lb sejam atau kurang – bergantung kepada cuaca dan pembolehubah lain yang anda sebutkan. Sekali lagi, pelet memasak memberikan sedikit dan mengambil di mana anda mendapat kemudahan dan mempunyai lebih banyak menetapkannya dan melupakan ia memasak sebagai pertukaran untuk beberapa penggunaan bahan api tambahan.
Sekiranya anda mahukan grill yang akan bertahan selama bertahun-tahun akan datang ia bermula dengan pembinaan gril. Jika anda akan membeli-belah di kedai kedai tempatan, ambil masa untuk benar-benar menyiasat panggangan. Angkat tudung untuk melihat betapa kukuhnyanya.
panel kawalan digital The Elite adalah sentuhan-pad PID pengawal canggih yang memegang Temps set dengan ketepatan yang lebih daripada kebanyakan dapur evens. Ia adalah mudah untuk beroperasi dan Tawaran siasatan Daging bersepadu dan pilihan program yang berguna. Sebagai contoh, anda boleh menetapkan ia untuk memasak punggung anda sehingga 200 ° F dan kemudian jatuh ke temp memasak yang lebih rendah untuk sentiasa panas tanpa terlampau masak.
untuk mendapatkan banyak penggunaan daripada. Dengan kata itu, membuat keputusan yang salah boleh menjadi kesilapan 7-10 tahun. Terdapat beberapa perkara yang saya suka, saya rasa persoalannya ialah sama ada anda menghabiskan $ 150 lagi di Rec Tec, pada pendapat anda, akan berbaloi kepada anda? Saya faham jika anda lebih suka menjauhkan diri dari cadangan khusus, dan jika itu berlaku, apa-apa fikiran lain yang anda miliki akan dihargai.
Berbicara tentang produksi ejaan, ejaan Berkualitas Bisa dihasilkan DENGAN MENGGUNAKAN Mesin cetak mengeja Yang Bagus. Dan Melihate Tapa banyaknya Masyarakat Kita Yang Berminat Dalam sentiasa mengawal Kan Kita Bisa MENGGUNAKAN Hal tersebut Untuk Mendapat berbagai surat keuntungan. DENGAN MENGGUNAKAN Mesin cetak
Saya telah menggunakan Bradley, Masterpiece, Telur Hijau, New Braunfels, Oklahoma Joe, Weber dan Now Traeger. Jadi ada beberapa pengalaman dalam komen ini. Yang “tetapkan dan lupa” adalah salah faham dan tidak boleh digunakan dengan Traeger (atau mana-mana perokok
Nota Editor: Jika anda sedang mencari untuk Naik taraf persediaan memasak Backyard anda pada musim panas ini, anda mungkin memerlukan sedikit nasihat. Kami penyokong lama daripada Folks belakang AmazingRibs.com, laman web ini khusus untuk unraveling sains barbeku dan memanggang. Sila selamat datang kembali Max Baik, satu-satunya orang di dunia yang sepenuh masa pekerjaan adalah ujian, Kedudukan, dan mengkaji semula gril dan perokok. Pangkalan data yang disenggarakan olehnya merangkumi lebih daripada 500 gril dan perokok, antara harga dari $ 30 hingga $ 50,000. Ketika datang ke peralatan barbeku, tidak ada yang tahu lebih baik.
The Rec Tec adalah perbuatan yang sukar untuk diikuti dan ia tidak kelihatan adil untuk membandingkan perokok pelet lain untuk itu, jadi untuk tujuan kajian ini mari kita asumsikan Rec Tec tidak wujud atau tidak lagi dibuat. Apa yang akan kita pilih sekarang?
Saya berminat membeli panggangan perokok pelet, tetapi saya tidak mempunyai wang untuk membeli perokok sebanyak $ 1,000.00. Saya melihat dua perokok yang berbeza dan ingin pendapat jujur ​​anda tentang ahli sihir untuk dibeli. Saya sedang melihat traile lil ‘tex elite 22 dan asap kem camp pro DLX. Bolehkah anda memberi saya pro dan con anda pada kedua-dua unit? TERIMA KASIH
Barbeku semangat seolah-olah semakin meningkat setiap tahun, dan banyak tukang masak Belakang, tidak lagi berpuas hati dengan burger dan ayam, sedang meneroka alam misteri dan Mitos-sarat merokok. Saya telah menjadi peguam bela untuk pelet perokok, dan nampaknya ini adalah masa lalu yang terakhir. Malah, 2016 mungkin Tahun Pelet Perokok.
Top cerobong boleh laras memberikan anda kuasa untuk menyesuaikan berapa banyak rasa perasa masuk ke dalam daging anda. Dan dengan Teknologi Asap Pintar panggangan secara automatik akan mengekalkan jarak suhu optimum untuk menghasilkan asap yang paling mungkin.
untuk laman web yang hebat dan perbincangan bermaklumat. Saya seorang pemula untuk merokok dan kini mempunyai panggangan arang ketika saya mempunyai lebih banyak masa dan panggangan gas untuk hidangan yang cepat. Masa untuk menggantikan gril gas saya jadi saya melihat pilihan alternatif. Adakah serbuk besar pelet, atau ekspedisi yang tepat pada masanya, jika saya ingin memanggang beberapa stik atau dada ayam pada waktu malam minggu? Saya juga akan berminat untuk merokok sebilangan besar daging (dan tulang rusuk!) Kurang kerap, tetapi saya tertanya-tanya apakah grill pelet boleh menutup kedua-duanya? Berapa lamakah mengambil grill pelet untuk temp (eg 450 °)? Dengan haba tidak langsung, bolehkah anda mendapat markah char pada daging anda? Terima kasih terlebih dahulu untuk info!
Kevin, saya mempunyai Traeger Li’L Tex dan saya sangat gembira dengannya. Saya membelinya di kilang khas ($ 750?) Itu termasuk buku resipi, beberapa beg pelet bersama dengan 4-5 botol sos BBQ dan menggosok. Sejak itu, saya telah menambah rak depan lipat.
Hi Brad – maaf atas jawapan saya yang lewat. Saya telah mendengar perkara yang baik tentang model Woodwind dari Chef Camp. Pintu perangkap untuk membersihkan lebih pasti. Ia mungkin pilihan yang baik untuk anda memulakannya. Anda sentiasa boleh menaik taraf ke Yoder pada masa akan datang.
Memang benar walaupun model kemasukan perokok pelet sedikit mahal. Tetapi saya tidak pernah ditemui tidak berpuas hati perokok pelet Owner, walaupun mereka telah membayar beberapa ratus dolar lebih daripada kos grill Jr. mereka. Walaupun ramai Folks berjuang cuba untuk murah mengimbangi dan peluru perokok untuk bekerja, dengan perokok pelet, adalah mudah untuk membuat yang terbaik Smoked rusuk, punggung, dan menarik Pork di kejiranan.
Saya mempunyai Traeger dan saya boleh mengatakan dengan kesungguhan semua, mereka adalah omong kosong. Tiada apa-apa kecuali masalah. Lukisan mengelupas, elektronik diganti 4 kali, tiada pengurusan haba. Saya menjualnya semalam, dan hilang keldai saya. Seperti yang ditetapkan dan melupakan ciri, rasa itu OK, tetapi kualitinya hanya suram. Melihat sama ada cookshack atau eddy cepat.

Dengan menggunakan bahan grill yang mengh menghantarkan panas, alat ini mampu membuat proses masak menjadi lebih cepat. Juga hantar komen mengenai suhunya sesuai dengan yang anda butuhkan. Bahagian bawah juga dengan wadah untuk mengumpulkan minyak yang mudah dilepas dan dibersihkan.
Astro menjamin SETIAP Nan purna jual Yang Anda butuhkan, didukung Saleh tim teknisi Handal & Ketersediaan hari dikhaskan Lengkap. Apabila Mesin Anda mengalami Kendal, Seger Hubungi Kami. permintaan perkhidmatan Kami Bukan menjadwalkan kunjungan teknisi maksimal 1×24 jem Setelah Dany dari Anda.
** Memphis Wood Fire barbeku: Reka bentuk yang bergaya, elektronik canggih, dan termodinamik yang besar. Ini adalah salah satu daripada beberapa gril pelet yang membolehkan anda mengeluarkan bahagian atas kebuk pembakaran supaya anda boleh mengarahkan grill atas api kayu pelet.
pelet grill terbaik, perokok pelet terbaik, perokok pelet dalam kajian semula itu, yang terbaik pelet perokok Grill, perokok pelet Top, perokok pelet terbaik 2017, pelet perokok ulasan, perokok Mountain Green, perokok Camp Chef, perokok Rec Tec; yang terbaik perokok pelet untuk wang
Kami akhirnya pergi dengan Pro Memphis. Kami cukup bernasib baik untuk dapat melihat semua pengeluar dan model yang saya paling berminat, di BBQ BBQ Sam. (Yoder, MAK, Fast Eddy, GMG, beberapa orang lain, dan kemudian, yang kita berakhir dengan, Memphis.) Sam mengambil banyak masa, memberi kita maklumat yang hebat mengenai setiap model. Kami berakhir dengan Memphis Pro atas sebab-sebab berikut: 1) Pembinaan, terutamanya pembinaan berdinding dua; 2) ketepatan suhu, dan dapat memegang suhu (disebabkan alasan # 1); 3) kemudahan melampau dari merokok untuk memanggang tanpa banyak usaha atau konfigurasi semula; 4) hopper ganda; 5) dan BIGGIE lain, hakikat bahawa makanan panggang atau bakar menyukai seperti itu, dan tidak seperti kue, roti, pizza, dan lain-lain.
Sila maklumkan bahawa model siri Memphis Grill Pro diuji. Syarikat itu menghubungi saya dan bertanya sama ada saya tertarik untuk mencuba satu. Saya berkata ya dan mengambil model demo dari Danielle Fence di Mulberry, FL untuk menggunakan Hari Kesyukuran dan Krismas.
Hebat artikel Kevin. Saya juga sedang mencari perokok pelet. Saya telah menyempitkannya di antara Yader, Memphis Pro dan Rec Tec. Gunung Hijau nampaknya tidak dibina dengan baik. Roda kelihatan seperti ia akan memecahkan roll pertama dan pintu keluli tahan karat adalah tipis dan tidak mempunyai meterai yang baik. Saya tahu Rec Tec mempunyai jaminan 6 tahun. Adakah anda tahu berapa lama jaminan yang ada pada dua yang lain?
Jika anda boleh bergerak dari sana kos menurun, saya akan pergi dengan perokok pelet Yoder. Semasa Rec Tec kelihatan seperti binatang, YS640 benar-benar ADALAH. Berat dalam pada 315 lbs dan megah komponen kawalan pepejal dan ciri-ciri, anda tidak akan pernah memerlukan satu lagi perokok pelet dalam kehidupan anda melainkan anda hanya mahu satu sama lain.
Sekiranya anda adalah ahli keluarga Rockefeller dan harganya tidak, maka anda pasti akan mencari pelet pelet di atas markah $ 2000 tetapi jika anda lebih ‘fella lain’ dengan anggaran dalam fikiran, maka Rec Tec adalah salah satu gril terbaik yang boleh didapati kurang daripada $ 1,000. Terdapat juga grill mini Rec Recess yang datang di bawah $ 750.
Sesetengah orang menyebut perhimpunan itu sukar. Ada yang mengomentari tudung, mengatakan ia perlu diganti pada satu ketika kerana kerosakan matahari dan beberapa yang menyebutkan grat tidak sesuai dengan betul, yang tidak semestinya pemecah perjanjian, hanya menjengkelkan. Satu pengulas memberikannya memanggang yang baik (buruk pun, maaf) tetapi dia adalah salah satu daripada segelintir. Sebenarnya dia telah menjadi satu.

What Do You Think?